U bent hier: home > missie

missie

Missie Eco-velo

Het bevorderen van de sociale integratie van mensen buiten het reguliere arbeidscircuit, via een professionele, kwaliteitsvolle en mens- en milieubewuste organisatie, die zich actief bezighoudt met alle aspecten van mobiliteit, in de breedste zin, waarbij de fiets een sleutelrol speelt.

Principes

  1. 1. Het hoofddoel is de doelgroepmedewerkers te (re-)integreren in het reguliere arbeidscircuit; hun traject binnen onze organisatie moet hierop perspectieven brengen.

  2. 2. We moeten ons professioneel organiseren om onze doelgroep zo goed mogelijk te kunnen “bedienen”; onze organisatie moet dus specifieke, meetbare, acceptabele, realistische en tijdsgebonden organisatiedoelstellingen hebben met de nodige aandacht voor kwaliteit.

  3. 3. De organisatorische structuren moeten een “mensbewuste” invulling krijgen, waarbij we streven naar actieve jobs; een goed onderbouwde HRM ondersteunt de sociale benadering.

  4. 4. Niet enkel in onze activiteit zijn we milieubewust, maar het denken rond mobiliteit moeten we betrekken bij alle aspecten van onze organisatie en de dagelijkse werking.

  5. 5. Onze activiteit is het belangrijkste middel om onze hoofddoelstelling zo goed als mogelijk in te vullen, maar blijft slechts het middel.