Activiteiten

Hieronder vind je een overzicht van alle actuele acties in onze Kringwinkels

-
Herbruikbare bekers

Handig, proper én milieuvriendelijk! Ben je op zoek naar een manier om je feest afvalarm en milieuvriendelijk te maken? Wij bieden de oplossing: ontleen bij De Kringwinkel Midwest gratis herbruikbare bekers (te gebruiken op evenementen in de IVIO regio). Ze zijn gemaakt uit polycarbonaat, glashelder, stevig en met een inhoud van 25cl.

Meer weten over de uitleningsvoorwaarden van de herbruikbare bekers? Klik hier.
Klik hier voor het aanvraagformulier.

Alle info: info@dekringwinkelmidwest.be of 051 24 49 14 keuze menu 3 - vraag naar Joke Vervaecke

Lees meer
10/07/2018 -
Stoelendans

Elke 2de dinsdag van de maand extra stoelen aan te gekke prijzen

Lees meer
10/07/2018 -
Happy hour

Elke 2de dinsdag van de maand glazen aan halfvolle prijzen!

Lees meer
06/10/2018 - 30/11/2018
Lancering winterkledij

In De Kringwinkels in Roeselare, Izegem, Torhout en Tielt ruilen we vanaf 06/10 de rekken met zomerkleedjes in voor dikke truien, en halen we de tweedehands collectie bont en leder in huis.

Lees meer
20/10/2018 - 20/10/2018
DAG VAN DE KRINGWINKEL - 20.10

SOCIALE TEWERKSTELLING
De Dag van De Kringwinkel staat opnieuw volledig in het teken van sociale tewerkstelling. We focussen op onze werknemers, voor en achter de schermen. We vertellen hun verhaal, tonen hun talenten en zetten hen op een podium. Bij De Kringwinkel draait het om zo veel meer dan het verkopen en ophalen van spullen. We geven mensen kansen en zetten hen op weg.

Mensen zijn zich niet altijd bewust van wat er zich zoal achter de schermen van een Kringwinkel afspeelt. Het proces dat voorafgaat aan de uiteindelijke verkoop, willen we dan ook wat zichtbaarder maken aan de hand van pancarten.

HUN VERHAAL, HUN TALENT, HUN PODIUM
Het thema voor deze jaarlijkse opendeurdag speelt hier volledig op in. We gaan terug naar de tijd van toen, samen met onder andere Charlie Chaplin, Elvis, Madonna en John Lennon. Je kan hen in de 4 winkels in Roeselare, Izegem, Torhout en Tielt aan het werk zien. We laten ons van alle kanten zien, maar toch vooral van onze beste!

EXTRA: 10% opendeurkorting op alle items met de Tijd van Toen prijsetiketten

SNACKS EN MEER
Ook de medewerkers van het Eco café tonen graag hun kunstjes. Op de Dag van De Kringwinkel worden 3 soorten lasagne (bolognaise, vis, veggie) en thema gelinkte soep geserveerd. In De Kringwinkel Roeselare bijvoorbeeld kan je terecht voor een Mexicaanse bonensoep met maïs. Dat wordt gegarandeerd een knaller!
 

OPGELET! Vrijdag 19.10 sluiten we de deuren van De Kringwinkels Roeselare, Izegem, Torhout en Tielt al om 14u om voor te bereiden op de opendeurdag van zaterdag 20.10!

 

Beeld: Vector Open Stock | www.vectoropenstock.com

Lees meer