Nieuws

De Kringwinkels over heel Vlaanderen blijven groeien door een betere kennis van hun unieke werking. Zodat ook jij de weg kan vinden naar de diverse projecten van De Kringwinkel Midwest, houden we jou via deze pagina graag op de hoogte van alle relevante nieuwtjes!

Het Kringwinkelbusje ook op jouw rommelmarkt?

De zon schijnt en de terrassen staan al even buiten. De zomer staat voor de deur, en dat wil zeggen dat ook de rommelmarkten weer van start gaan.
Wij zorgen er deze zomer voor dat standhouders hun niet-verkochte spulletjes toch nog een mooi tweede leven kunnen geven, zonder dat ze telkens alles in- en uit moeten laden. 
De Kringwinkel Midwest heeft namelijk een bestelwagen ter beschikking die op rommelmarkten kan staan. Op die manier kunnen standhouders hun onverkocht materiaal in het busje deponeren. 
Zo geven we veel gerief een tweede leven en zetten we extra in op lokaal hergebruik. 

Wil jij het Kringwinkelbusje ook op jouw rommelmarkt? Stuur dan een mailtje naar info@dekringwinkelmidwest.be

Lees meer
Vanaf 10 juni: Kringwinkel Torhout tijdelijk gesloten

Door dakwerken sluit onze Kringwinkel in Torhout vanaf 10 juni vanaf 13 uur voor twee weken de deuren.
Ook de geefzone daar is dicht. Hou je herbruikbare spulletjes dus nog even bij, of breng ze naar onze winkels in Izegem, Roeselare of Tielt.
28 juni gaan we weer open zoals gewoonlijk! 

Lees meer
Vanaf 28 maart: NIEUWE GEEFZONE IN INGELMUNSTER

Dat ene jurkje te klein, je lievelingsboek echt beu gelezen of helemaal uitgekeken op je zetel? Vanaf 28 maart kan je al je spullen die nog een rondje mee kunnen, binnenbrengen in de splinternieuwe geefzone van De Kringwinkel Midwest, in Ingelmunster.

De Kringwinkel Midwest is al jaren de grootste promotor van hergebruik in de regio. Sinds 1995 creëren ze kansen op de arbeidsmarkt door spullen een tweede leven te geven en zo de afvalberg te verkleinen. Om dat te doen, wil De Kringwinkel Midwest zo dicht mogelijk bij haar klanten staan.

“Zonder onze gevers kan De Kringwinkel niet bestaan. We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om herbruikbare spulletjes bij ons binnen te brengen. Op die manier kunnen we de afvalberg verkleinen en kansen creëren op de arbeidsmarkt.”

Vanaf 28 maart kan je terecht in de Izegemstraat 70a voor de nieuwe geefzone van De Kringwinkel Midwest. 
Kom je de eerste maand langs om gerief te geven? Dan krijg je van ons een bonnetje voor koffie of thee die je kan gebruiken in één van onze Eco cafés. Hopelijk tot snel! 

Openingsuren:
Maandag: 12u30-16u30

Woensdag: 12u30-16u30

Donderdag: 8u30-12u30

Dinsdag en vrijdag open op afspraak:
Telefonisch: 051 24 49 14 (keuzemenu 3)
Mail: info@dekringwinkelmidwest.be

Je kan met je herbruikbare spullen ook nog steeds terecht in De Kringwinkels van Izegem, Roeselare, Torhout of Tielt of je kan bellen naar 051 24 49 14 (keuzemenu 1) voor een gratis ophaling bij je thuis.

Lees meer
Vanaf 12 maart: RETRODAGEN

Vanaf 12 maart kan je bij De Kringwinkel Midwest opnieuw terecht voor het allerleukste retromateriaal! We toveren onze Kringwinkels om tot echte tijdsmachines, met parels uit de jaren '50 tot '90, unieke schatten en uitzonderlijke vondsten. 

Kom vanaf zaterdag 12 maart ons prachtig aanbod ontdekken. 

Een gigantische portie Kringwinkelgeluk verzekerd!

Lees meer
De Kringwinkel en Eco café Torhout: woendsag open om 9u

De wekelijkse markt van Torhout verhuist vanaf woensdag naar de Industrielaan. Daarom openen wij vanaf nu iedere woensdag onze winkel in Torhout om 9u. Na een marktbezoekje nood aan een koffiepauze? Bij ons ben je aan het juiste adres. Speciaal voor de markt bieden wij een verwenkoffie aan voor €2.5.

Opgelet! Door de markt is onze winkel iets moeilijker bereikbaar. 

Lees meer
De Kringwinkel Roeselare verhuist!

Nog tot en met 27 maart kan je terecht op de vertrouwde locatie van De Kringwinkel Roeselare om te komen winkelen of geven. Maar vanaf 1 april (en neen, dat is géén grap) verhuizen we samen met ons Eco Café naar onze nieuwe locatie van RSL Op Post.

Je vindt er ons terug op het gelijkvloers, waar je gezellig kan komen snuisteren tussen onze pre-loved spullen. Kledij, huisraad, meubels, boeken, noem maar op! De Kringwinkel is de ideale plaats om laagdrempelig rond te neuzen op zoek naar uniek gerief en vergeten parels. Moe van al dat shoppen? Je kan gezellig uitblazen in ons Eco Café. Met ons ruim aanbod Fairtrade-(fris)dranken, koffie en thee wordt de grootste dorst in sneltempo gelest. Ook hongerige magen kunnen bij ons terecht voor een lekkere hap. 

Heb je zelf nog spullen dat je een tweede leven wil geven? Dat kan natuurlijk ook nog op onze nieuwe locatie. Je vindt onze geefzone tijdens onze openingsuren terug naast de ondergrondse parking waar je je fiets of auto makkelijk kwijt kan. 

We hopen van harte je op 1 april te mogen verwelkomen op ons nieuw adres: Brugsesteenweg 44 8800 Roeselare

Lees meer