Nieuws

De Kringwinkels over heel Vlaanderen blijven groeien door een betere kennis van hun unieke werking. Zodat ook jij de weg kan vinden naar de diverse projecten van De Kringwinkel Midwest, houden we jou via deze pagina graag op de hoogte van alle relevante nieuwtjes!

Wedstrijd: hoeveel knikkers zitten er in deze pot?

Tijdens de Week van de Kringwinkel kan je in Kringwinkel deelnemen aan een wedstrijd. Als jij kan raden hoeveel knikkers er in deze pot zitten, maak je kans op een waardebon van €25 voor de Kringwinkel Midwest. 

Ga jij een hokje gaan wagen? 

Wedstrijdreglement: 

Reglement wedstrijd

Artikel 1: organisatie
Deze kleurwedstrijd is een organisatie van vzw Kringwinkel Midwest
Brugsesteenweg 44 8800 Roeselare

Artikel 2: Algemeen
De wedstrijd wordt uitsluitend beheerst door dit wedstrijdreglement. Door deelname aan de wedstrijd aanvaardt elke deelnemer dit reglement, alsook alle wedstrijdbeslissingen die door Kringwinkel Midwest worden genomen. Kringwinkel Midwest kan op elk ogenblik wijzigingen aanbrengen aan dit reglement door melding op haar website www.kringwinkelmidwest.be.
Elk geschil dat niet door dit wedstrijdreglement geregeld wordt, zal door Kringwinkel Midwest behandeld en beslecht worden en de deelnemer kan dit in geen geval betwisten. Er zal geen briefwisseling of andere communicatie gevoerd worden omtrent de wedstrijd of dit reglement.

Artikel 3: deelname
Deelname aan de wedstrijd kan enkel via het formulier die in Kringwinkel Torhout afgehaald werd. De deelnemers dienen het ingevulde formulier terug te bezorgen in Kringwinkel Torhout. Deelname kan enkel met het invullen van de voornaam en telefoonnummer of e-mailadres.

Artikel 4: uitsluiting
Deelnemers die het wedstrijdreglement niet respecteren, kunnen zonder verwittiging of verklaring uitgesloten worden. Uitgesloten deelnemers komen niet in aanmerking voor een prijs.

Artikel 5: bepaling van de winnaar
De winnaar wordt willekeurig gekozen en persoonlijk gecontacteerd.

Artikel 6: prijs en bekendmaking
De winnaar krijgt een cadeaubon van €25 en kan deze na bekendmaking ophalen in Kringwinkel Torhout. De prijs wordt niet opgestuurd met de post. Indien de winnaar de prijs zelf niet kan ophalen, wordt er een andere winnaar gekozen. De prijs is niet inruilbaar tegen contanten of andere voordelen in natura.

Artikel 7: vrijwaring
Kringwinkel Midwest behoudt het recht de wedstrijdperiode te verkorten of te verlengen en elke aangekondigde datum uit te stellen. Druk-, spel-, en zetfouten of andere dergelijke fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor schadevergoeding

  1. Privacywetgeving

Artikel 1: algemeen kader
Deze informatie kadert in een nieuwe Europese Verordening die de privacy in de Europese lidstaten regelt: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR). Met deze verordening wil de Europese commissie de veiligheid van data bevorderen en persoonlijke informatie van Europese inwoners beschermen door de controle over persoonlijke data terug te geven aan het individu. De GDPR werd aangenomen in april 2016, trad in werking op 24 mei 2016 en is integraal toepasbaar vanaf 25 mei 2018.

Artikel 2: Gebruik van de persoonsgegevens
Als jij als winnaar gekozen wordt, krijg je een leuke prijs. In dat geval word je door ons persoonlijk verwittigd en kan je de prijs ophalen in Kringwinkel Torhout. Als deelnemer geef je Kringwinkel Midwest toestemming om de gegevens voornaam, e-mailadres en telefoonnummer te ontvangen (zie kader).

Artikel 3: gebruik van de persoonsgegevens
De Kringwinkel Midwest verklaart hierbij dat na het bekendmaken van de winnaar, alle persoonsgegevens vernietigd worden en bijgevolg op geen enkele manier,

noch analoog noch digitaal, bewaard zullen worden. De persoonsgegevens worden slechts bewaard van het moment van indienen van het wedstrijdformulier tot het moment de winnaar bekend gemaakt wordt. Daarna wordt alles vernietigd. De Kringwinkel Midwest verklaart ook dat de persoonsgegevens op geen enkele manier aan derden worden doorgegeven of openbaar gemaakt zullen worden.

Artikel 4: Procedure in geval van een privacy probleem
In geval van een privacy probleem neemt Kringwinkel Midwest meteen na vaststelling contact met u op en probeert ze het datalek zo snel mogelijk te dichten.

Artikel 5: welke rechten heeft u?
recht op informatie, recht op toegang en inzage, recht van verbetering en verwijdering, recht van verzet, recht om vergeten te worden, recht op portabiliteit.
Uitoefening van rechten: iedereen kan zijn rechten uitoefenen door Kringwinkel Midwest te contacteren per mail op info@dekringwinkelmidwest.be. Teneinde de vertrouwelijkheid van uw gegevens te vrijwaren, vragen wij uw identiteit te verifiëren bij het uitoefenen van uw rechten.

Artikel 6: Wenst u informatie of heeft u bezwaar?
Je hebt het recht om informatie te vragen over onze privacyverklaring of een bezwaar hieromtrent aan ons te melden. Hiervoor kan je contact opnemen via info@dekringwinkelmidwest.be. Indien je niet tevreden bent met hoe uw bezwaar behandeld werd, kan je een klacht indienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit.

Artikel 7: wijzigingen

Deze privacyverklaring is geldig met ingang van 25 mei 2018

Lees meer
Kringwinkel Izegem bereikbaar tijdens de werken

De Centrumbrug in Izegem wordt tijdelijk afgesloten. Maar geen nood! Kringwinkel Izegem blijft met een kleine omweg vlot toegankelijk. 

Lees meer
Zaterdag 11 maart 2023: RETRODAG

11 maart is het weer zo ver: de Retrodag komt terug naar onze winkels. Kom je onderdompelen in de mooite spullen van vroeger en nu. Allemaal uniek en met een verhaal. Het komen snuisteren meer dan waard! 

Lees meer
Actiekalender 2023

Nieuw jaar, nieuwe acties! 

Februari 

Vanaf 1 februari: Valentijn & Carnaval 

8 t.e.m. 18 februari: Glazenactie

Maart 

11 maart: Retrodag

vanaf 22 maart: Pasen 

April 

Vanaf 13 april: Lentekriebels

Mei 

9 t.e.m 14 mei: Week van de Eco cafés

Augustus

Vanaf 2 augustus: terug naar shool

September 

Vanaf 6 september: sport 

Oktober

Vanaf 4 oktober: Werelddierendag & Halloween 

vanaf 21 oktober: Week van de Kringwinkel

November

Vanaf 2 november: Sint

Vanaf 15 november: Kerst

December

Vanaf 6 december: sfeer & feest

Lees meer
Kerst bij de Kringwinkel

Vanaf 16/11 is het Kerst bij de Kringwinkel! 
Prachtige kerstballen, bonte kerstbomen en en de mooiste versiering. 

Je vindt alles wat je nodig hebt om er schitterende feestdagen van te maken voor een klein prijsje bij je favoriete Kringwinkel!

Lees meer
Het Kringwinkelbusje ook op jouw rommelmarkt?

De zon schijnt en de terrassen staan al even buiten. De zomer staat voor de deur, en dat wil zeggen dat ook de rommelmarkten weer van start gaan.
Wij zorgen er deze zomer voor dat standhouders hun niet-verkochte spulletjes toch nog een mooi tweede leven kunnen geven, zonder dat ze telkens alles in- en uit moeten laden. 
De Kringwinkel Midwest heeft namelijk een bestelwagen ter beschikking die op rommelmarkten kan staan. Op die manier kunnen standhouders hun onverkocht materiaal in het busje deponeren. 
Zo geven we veel gerief een tweede leven en zetten we extra in op lokaal hergebruik. 

Wil jij het Kringwinkelbusje ook op jouw rommelmarkt? Stuur dan een mailtje naar info@dekringwinkelmidwest.be

Lees meer
Vanaf 12 maart: RETRODAGEN

Vanaf 12 maart kan je bij De Kringwinkel Midwest opnieuw terecht voor het allerleukste retromateriaal! We toveren onze Kringwinkels om tot echte tijdsmachines, met parels uit de jaren '50 tot '90, unieke schatten en uitzonderlijke vondsten. 

Kom vanaf zaterdag 12 maart ons prachtig aanbod ontdekken. 

Een gigantische portie Kringwinkelgeluk verzekerd!

Lees meer
De Kringwinkel en Eco café Torhout: woendsag open om 9u

De wekelijkse markt van Torhout verhuist vanaf woensdag naar de Industrielaan. Daarom openen wij vanaf nu iedere woensdag onze winkel in Torhout om 9u. Na een marktbezoekje nood aan een koffiepauze? Bij ons ben je aan het juiste adres. Speciaal voor de markt bieden wij een verwenkoffie aan voor €2.5.

Opgelet! Door de markt is onze winkel iets moeilijker bereikbaar. 

Lees meer
De Kringwinkel Roeselare verhuist!

Nog tot en met 27 maart kan je terecht op de vertrouwde locatie van De Kringwinkel Roeselare om te komen winkelen of geven. Maar vanaf 1 april (en neen, dat is géén grap) verhuizen we samen met ons Eco Café naar onze nieuwe locatie van RSL Op Post.

Je vindt er ons terug op het gelijkvloers, waar je gezellig kan komen snuisteren tussen onze pre-loved spullen. Kledij, huisraad, meubels, boeken, noem maar op! De Kringwinkel is de ideale plaats om laagdrempelig rond te neuzen op zoek naar uniek gerief en vergeten parels. Moe van al dat shoppen? Je kan gezellig uitblazen in ons Eco Café. Met ons ruim aanbod Fairtrade-(fris)dranken, koffie en thee wordt de grootste dorst in sneltempo gelest. Ook hongerige magen kunnen bij ons terecht voor een lekkere hap. 

Heb je zelf nog spullen dat je een tweede leven wil geven? Dat kan natuurlijk ook nog op onze nieuwe locatie. Je vindt onze geefzone tijdens onze openingsuren terug naast de ondergrondse parking waar je je fiets of auto makkelijk kwijt kan. 

We hopen van harte je op 1 april te mogen verwelkomen op ons nieuw adres: Brugsesteenweg 44 8800 Roeselare

Lees meer