Nieuws

De Kringwinkels over heel Vlaanderen blijven groeien door een betere kennis van hun unieke werking. Zodat ook jij de weg kan vinden naar de diverse projecten van De Kringwinkel Midwest, houden we jou via deze pagina graag op de hoogte van alle relevante nieuwtjes!

Kringwinkels vrijdag 19.10 gesloten om 14u

Opgelet! Deze vrijdag 19 oktober sluiten onze winkels vroeger om de Dag van De Kringwinkel voor te bereiden. De Kringwinkels in Roeselare, Izegem, Torhout en Tielt sluiten uitzonderlijk om 14u00.
Bedankt voor het begrip!

Lees meer
WINNAARS 'WIN EEN KOTFIETS' ACTIE

Linda Pauwelyn in De Kringwinkel Roeselare
Alexander Soenens in De Kringwinkel Izegem
Kelly Molenaer in De Kringwinkel Torhout
Jean Claude Soenen in De Kringwinkel Tielt

PROFICIAT

De gelukkige winnaars worden persoonlijk verwittigd door de winkelverantwoordelijken!

Lees meer
Volwassenen behalen fietsdiploma

Publiekswerking dienst sport Roeselare, Buurtsport Roeselare, de vrijwilligers van Fietsclub Schiervelde, De Kringwinkel, KOERS en CVO sloegen de handen in elkaar om fietslessen te organiseren voor volwassenen die niet ( meer) kunnen fietsen. De fietslessen komen tegemoet aan een mobiliteitsnood. Wie niet kan fietsen, beschikt niet over voldoende basismobiliteit. 18 mensen namen deel. Eerst oefenden ze op plooifietsen, later op gewone fietsen. Op het einde van de lessen werden alle deelnemers ontvangen in KOERS waar ze een fietsdiploma kregen.

https://www.hln.be/regio/roeselare/volwassenen-behalen-fietsdiploma~add03b87/

Lees meer
SECTOR CIJFERS 2017

Vlaming is niet meer vies van tweedehands: verkoop in kringwinkels piekt

Nooit eerder kregen de Vlaamse kringwinkels zoveel volk over de vloer als vorig jaar. Een record van zes miljoen transacties in de winkels zorgde voor een verkoop van 54 miljoen euro aan gebruikte spullen. De Vlaming is duidelijk niet meer vies van hergebruik. En toch is er nog veel potentieel.

...

Als de Vlaamse overheid meer arbeidsplaatsen in de sociale economie toelaat, kunnen wij nog meer dingen ophalen, nog meer winkels openen, nog meer spullen verkopen!

Lees hier het volledige artikel.

Lees meer
Uw gegevens zijn in goede handen

Klik hier voor ons Privacy Beleid en de Website Disclaimer

Lees meer
Acties in jouw favoriete Kringwinkel

De nieuwe actiekalender is er! Ontdek hier wat er op het programma staat van juli tot december in jouw favoriete Kringwinkel!

Lees meer
Jaaroverzicht 2017

Bekijk online ons jaarverslag!

Wie zijn we, waar staan we voor en vooral waar gaan we naartoe... deze en veel meer vragen worden beantwoord in dit unieke document, een foto van onze werking genomen eind 2017.

Lees meer
Nieuwe recepten in het Eco café

We testen vanaf vandaag enkele nieuwe recepten uit. Het vispannetje en de pasta kregen een upgrade!

Laat je ons weten wat je er van denkt?

Lees meer