De Kringwinkel

De Kringwinkel Midden-West-Vlaanderen is de grootste promotor van hergebruik in de regio. Naast goederen brengen wij ook mensen opnieuw in de kringloop. Wij kiezen ervoor langdurig werklozen en leefloontrekkers aan het werk te krijgen. Met de nodige ondersteuning kunnen zij misschien doorstromen naar vast werk. Hier vind je info rond onze gratis ophaaldienst en de inzameling van herbruikbare goederen; onze winkels en verkoopsvoorwaarden; onze visie en doelstellingen en alle contactgegevens. Wij hopen je na dit virtueel bezoek ook live te mogen ontmoeten tijdens een ophaling of in één van onze winkels. 

Werken aan tewerkstelling

Werken aan tewerkstelling

Alle producten van De Kringwinkel hebben een verhaal, net als iedereen die bij de winkel werkt. De inkomsten uit de verkoop gebruiken we om mensen die weinig of geen kansen hebben op de gewone arbeidsmarkt een passende job te geven. Zo doen ze broodnodige ervaring op en krijgen ze terug een toekomstperspectief.

De Kringwinkel stimuleert hergebruik

De Kringwinkel stimuleert hergebruik

Tegelijk redden we zo een heleboel spullen van de afvalberg. Onze mensen ontvangen herbruikbare spullen of halen ze gratis op, sorteren of repareren ze en geven ze een mooi plaatsje in onder andere deze winkel.

Bij De Kringwinkel shop je origineel en betaalbaar

Bij De Kringwinkel shop je origineel en betaalbaar

Je vindt er elke dag andere spullen! Iedereen kan bij ons kwaliteitsvol shoppen, ook met een beperkt budget.
 

Terug naar overzicht