Kringwinkelliefde: Dat fonduebord uit de Kringwinkel, dat moet je hebben

Kringwinkelliefde: Dat fonduebord uit de Kringwinkel, dat moet je hebben

“Ik ben hier om je even te doen stoppen en je te zeggen: vergeet even dat retro kastje. Dat fonduebord, dat moet je hebben.

... En het goede is, het fonduebord heeft zoveel meer in zijn mars. Ik gebruik het bijvoorbeeld als organiser. Klinkt onnozel, is het niet. Dat staat op het kastje naast de deur, als je binnenkomt in de living. Er is een vakje voor mijn sleutels, een vakje voor de sleutels van mijn lief, een vakje voor de back-up sleutel van mijn fiets, een vakje voor klein geld, een vakje voor mijn iPhone oplader thuis, een vakje voor haarrekkers en schuivers (EINDELIJK. EEN PLEK VOOR SCHUIVERS). Geef toe dat het geniaal is. Tuurlijk je kan een sleutelrekje gebruiken. Maar kijk, waar blijf je dan met je kleingeld, je oplader én die schuivers? Ik geef het maar mee.

... Nog niet overtuigd? Goed. Een vriendin van mij gebruikt die fondueborden als hapjes-borden. Met plek voor toastjes, nootjes én een paar dips op één bord. Niet zo origineel, maar wel: ultrafunctioneel. Je denkt bijna dat het daarvoor ontworpen is. En wat doen we als we hapjes eten uit dat fonduebord: glimlachen. Blij zijn omdat we dit bruine asielstuk een prachtige tweede leven hebben gegeven."

Lees het volledige artikel hier: https://www.charliemag.be/zin-in/kringwinkelliefde1/

Meer nieuws